Hitta till oss

Här ser du hur du hittar till oss.

Vi har två butiker på området. Den ena är vår lampbutik som är öppet året om. Här hittar du alltid massor av lampor och när julen kommer så kommer det fram massor av ljusstakar och andra julinspirerade lampor. Du parkerar utanför staketet längs Stampvägen.

Du kan ta stadsbuss linje 5 till Alster. Bussen stannar på hållplats Klackjärnsliden vilket är precis utanför vår lampbutik.

Vi får inte plats med alla våra julsaker i lampbutiken. Ett stenkast ifrån vår butik har vi vår julbutik som vi har öppen oktober-december. Här hittar du allt du kan tänka dig som passar till julen. Det tar inte ens en minut att gå över gården till lampbutiken, men för de som vill så finns det gott om parkering precis utanför.

Man vet aldrig vad vi har i lager då vi själva inte vet vad som kommer när vi handlar av våra grossister. Det innebär att det kan komma in en lampa som t ex bara är ett provexemplar och således är unik, eller så är det vanligare modeller som annars finns ute i affärerna, men där till betydligt högre priser.

Så skynda er in och titta, för det är mer vanligt än ovanligt att en lampa som packas upp säljs samma dag.

infartKör du in genom grindarna så ska du köra vänster för att komma till Lampbutiken,
eller höger för att komma till Julbutiken. Se pilarna på bilden.

Lampbutiken:

entre

Julbutiken:

20161007_132015(1)